Pohjolan Putkiremontit Oy

Olemme omakotitalojen vesiputki- ja viemäri-, sekä energiaremonttien ammattilainen. Teemme remontit niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Mikä on Pohjolan Putkiremontit?

Pohjolan Putkiremontit on vuonna 2016 perustettu putkiremonttiyritys, joka tarjoaa monipuolisia, laadukkaita ja mukavia remontteja omakotitaloasujille. Olemme erikoistuneet myös aurinkosähköpaneelien asennukseen. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden laadukkaimmat tuotteet sekä asennuksen, jopa kuuden vuoden takuulla!

Autamme aidosti asiakasta kartoittamalla hänen tarpeensa ja teemme työn vähintään yhtä hyvin, kuin tekisimme itsellemme. Kun teet yhteistyötä Pohjolan Putkiremontit Oy:n kanssa, saat takuun luotettavuudesta, vastuullisuudesta sekä ammattitaitoisesta palvelusta.

Tutustu meidän aurinkoäijiin

Riku Lehtonen
Perustaja, toimitusjohtaja

044 028 4511
[email protected]

Riku Lehtonen
Perustaja

Riku on itse rauhallisuus, mutta sitäkin ammattitaitosempi omassa työtehtävässään.

044 028 4511
[email protected]

Näkisitkö itsesi tässä porukassa?

Mika Raitanen
Myyntipäällikkö

040 048 3901
[email protected]

Mika Raitanen
Myyntipäällikkö

Mika on aina hyvällä tuulella ja energiaa on niin paljon että sitä riittää jokaiselle.

040 048 3901
[email protected]

Patrik Vihtari
Asennuspäällikkö

040 021 9326
[email protected]

Patrik Vihtari
Asennus

Patrik ei tiedä mikä on huono päivä. Patrikilla on aina karkkipussi taskussa niin työmaalla kuin vapaa-ajallakin.

040 021 9326
[email protected]

7

Tyytyväistä työntekijää

670

Toteutunutta projektia

600

Tyytyväistä asiakasta

520 000€

Liikevaihtoa vuodessa

Yrityksemme arvot

Vastuullisuus

Olemme vastuullinen työnantaja. Toimimme avoimesti niin sisäisesti kuin ulkoisesti, jotta toiminnastamme välittyy läpinäkyvyys. Olemme avoimia uusille ideoille sekä toimintatavoille.

Asiakaskokemus

Teemme kaikki projektimme asiakaskokemus edellä. Teemme kaiken kuin itsellemme tekisimme ja meiltä saat varmasti timanttisen asiakaspalvelun myös ongelmatilanteissa.

Luottamus

Meille luottamus on sitä, että niin asiakkaat kuin omat työntekijämme voivat luottaa siihen, että pidämme kiinni siitä, mitä luvataan. Haluamme toiminnallamme osoittaa, että asiakkaat kuin työntekijätkin voivat luottaa siihen, että Pohjolan Putkiremontit Oy on olemassa tulevaisuudessakin.

Laatu

Laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi myönnämmekin kaikelle tekemällemme työlle aina takuun. Prosesseja parantamalla ja hiomalla toimintatapojamme pystymme vaikuttamaan myös projektien sujutuvuuteen ja laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Ota yhteyttä!

Palaamme sinulle vuorokauden kuluessa.